Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Gençler Sordu MHP Başkan Adayı Dinledi!

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Belediye Başkan adayı İrfan Çıtak seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken Ebulfeyz Elçibey (Kafeler) Caddesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerine adım adım yaklaşılırken siyasi arenadaki hareketlilik devam ediyor. Kamuoyunun merakla beklediği yerel seçimler heyecanı sürüyor.
Ebulfeyz Elçibey (Kafeler) Caddesini ziyaret eden MHP Aksaray Belediye Başkan adayı Çıtak, vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinledi. Kafeleri tek tek gezen Çıtak, gençlerle bir araya gelerek onların talep ve beklentilerini dinledi. Çözüm bulma noktasında gençlerle istişarelerde bulunan Çıtak, seçim çalışması kapsamında gençlere yönelik hedeflenen çalışmalar hakkında detaylar verdi.
Gençlerin sorunlarının çözüme ulaşması için çalışmalar yürütüleceğini dile getiren Çıtak, genler sosyal aktivitelerinin arttırılması ve onlara katkı sağlayacak çalışmaların arttırılması yönünde görüşme yaptı. Gençler tarafından yoğun ilgi gören Çıtak, ilgi ve samimi karşılamalarından dolayı teşekkürlerini sundu.

Haber: Fatma Altınok