Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da gençler kendi imkanlarıyla Ramazan Kolisi hazırladı, İl Müftüsü ile birlikte ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı

Aksaray İl Müftüsü Veysel

Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar, Aksaray Merkez Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin kendi imkanları ile Ramazan kolisi hazırlaması üzerine öğrencilerle bir araya gelerek tebrik etti.

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Aksaray’da toplumsal farkındalığı oluşturmak ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak amacıyla yardım eli uzatılmaya devam ediyor. Aksaray Merkez Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri kendi imkanlarıyla birlikte aile ve arkadaşlarının desteğiyle ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi hazırladı.

İl Müftü Işıldar genç öğrenciler eşlik ederek hazırlanan Ramazan Kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

Ayrıca, gençler gıda kolisi ile birlikte Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray Şubesi tarafından hazırlanan alışveriş çeklerini de ailelere iletti. Genç duydukları memnuniyeti ve mutluluğu dile getirdi.

İl Müftüsü Veysel Işıldar, bu denli bir örnek davranış yapılmasında öncü olan Gençlik Koordinatörleri Emine Büşra Yılmazer ve Elif Güzel’e  başta olmak üzere faaliyette bulunan gençlere ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Haber: Fatma Altınok