Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da gençler hem gezdiler hem çevreyi temizlediler

  Aksaray Gençlik Spor

 

Aksaray Gençlik Spor İl Müdürlüğüne bağlı olarak görevlerini icra eden Aksaray Gençlik Merkezi, şehir içerisindeki genç çocuklarla yeni bir organizasyona imza attı.

Aksaray Gençlik Merkezi, şehir içerisinde çocuklarla birlikte çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere imza atmaya devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarını yürüten Aksaray Gençlik Merkezi, çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Gençlik Merkezi temsilcileri gençlerle birlikte, şehrin öne çıkan lokasyonlarını keşfe çıktı.

Aksaray’da Piri Mehmet Paşa Ortaokulu öğrencileri ile birlikte şehrin önemli tarihi ve kültürel lokasyonlarını ziyaret eden gençlik merkezi temsilcileri bu kapsamda gençlerle birlikte geziye gitti. Yapılan gezi organizasyonu kapsamında; Saratlı Yeraltı Şehri, Bakı Gölü, Selime Katedrali, Yüksek Kilise ve Narlıgöl ziyaret edildi.

Ziyaret sırasında gençlere bölge hakkında bilgi verilirken, gençlerle birlikte çevre temizliği de yapıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Gençlik Merkezi temsilcileri, “gençlerimizle birlikte Aksaray ilimizin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini keşfetmelerine destek olarak doğa yürüyüşü ve çevre temizliği yaptık” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe