Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Gençler Anlattı Vali Aydoğdu Tek Tek Dinledi.

Şikâyet etmeye bırak bir

Şikâyet etmeye bırak bir hikâye yaz mottosu adı altında düzenlenen programda gençler bir hikâye yazdı Vali Aydoğdu yazılan hikâyeleri tek tek dinledi.
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, gençlerle her fırsatta bir araya gelerek proje ve fikirleri hususunda istişarelerde bulunmaya devam ediyor. Bilindiği üzere gençlerle yaptığı her programda gençlerin önemine değinen Vali Aydoğdu; Birlikte yöneteceğiz, birlikte başaracağız sözleri ile gençlerin kalbinde taht kurmuş gençlerin geleceğe hazırlanmaları konusunda gelecek sizlersiniz demişti.
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu bu kez de Aksaray İl Özel İdaresinde gençlerle bir araya geldi. Vali Aydoğdu burada gençlerle sohbet ederek gençlerin proje ve fikirlerini dinledi. Aksaray İl Özel İdarede yapılan toplantıya; Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Yüksel Çelik, Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Aksaray İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve gençler katıldı.
Gençler Aksaray’la ilgili projelerini bir bir anlattı vali Aydoğdu dinledi. Gençler Aksaray’la ilgili projeleri hakkında; Aksaray tarihi ve kültürel doğa olarak çok zengin çok fazla elemente sahip, bence bizim valilik olarak Aksaray’ın bu çok kıymetli değerlerini tüm Türkiye’ye tüm dünyaya duyurmak dedi.
Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal; Şikâyet etmeyi bırak bir hikâye yaz mottosu ile hareket ediyoruz. O günden bugüne çok şey değişti Aksaray’da değişmeye de devam ediyor dedi.
Vali Aydoğdu burada yaptığı konuşmada; Elbette hepimizin daha iyi olmasını istediği şeyler var, eleştirilerimiz var. Önemli olan bunların giderilmesi için bizim ne yaptığımızdır diyerek sözlerine başlayan Vali Aydoğdu; Bizim buradaki amacımız şu biz sizinle ne kadar çok bir araya gelirsek ne kadar beraber konuşabilirsek, ne kadar dertleşebilirsek o kadar iletişim ağlarımızın güçlü olacağına inanıyoruz. Biz sizden ne öğrenebiliriz. Çünkü siz bizim hizamızda sizin olmanız gerekmiyor. Bizim sizin hizanızda olmamız gerekiyor. Sizi önemsiyoruz, siz bizim için çok değerlisiniz. Bu toplantının sonucunda bu ille ilgili bazı idealler, hayaller ve projeler zihnimizde oluştu. Bu gerçekten bize gösterebilirseniz, bize bunu söyleyebilirseniz bizi bu anlamada yönlendirebilirseniz çok mutlu oluruz diye konuşan vali Aydoğdu gençlere; Dünyanın bütün teknolojilerini bilgisini ve becerisini de bileceğiz. Ama bir taraftan kültürümüzü, medeniyetimizi geleneklerimizi bileceğiz. Allah hepinizden razı olsun, sizinle gurur duyuyoruz diye konuştu. Konuşmaların ardından gençler Vali Aydoğdu’ya teşekkür ederek bizi dinlediniz değer verdiniz dedi. Gençlerle yapılan toplantı günün anısına hatıra fotoğrafı çekilerek gençlerle yapılan bir program daha ölümsüzleştirildi.
Haber : Fatma Altınok