Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da genç kart lansmanı yapılacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Aksaray İl Genç Girişimciler Kurulu tarafından yapılan açıklama kapsamında Aksaray’da genç kart lansmanı yapılacak.

Türkiye Odalar ve Borsalar

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Aksaray Genç Girişimcileri tarafından “Aksaray Birlikte Güçlü” mottosuyla  esnaflar ve üniversite öğrenciler bir araya getiriliyor. Böylelikle genç öğrencilerin iş dünyasıyla erken tanışmaları ve merak ettikleri sorulara cevap bulma imkanı sunuluyor.

Lansman etkinliği kapsamında genç kartın detayları hakkında bilgilendirme yapılacak olup ilk baskı kartlarının dağıtımı yapılacak.   TOBB Aksarat Genç Girişimciler tarafından düzenlenen lansman 22 Ekim 2024 tarihinde saat 16:30’da gerçekleşecek. Lansmana Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunu ev sahipliği yapacak.

Genç kart lansman hakkında detaylı bilgiye ulaşmak isteyenler ise TOBB Aksaray Genç Girişimlerin web sitesi adresini ziyaret ederek ulaşabilecek. TOBB Aksaray Genç Girişimcileri tarafından  yapılan açıklamada; “Genç kart bilgilendirmeler ve ilk baskıların dağıtılmasının gerçekleştireceği özel lansmanımızda sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız” şeklinde ifadelere yer verildi.

Fatma Altınok