Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da genç girişimciler iftar programında iş insanları ve akademisyenler ile bir araya geldi

TOBB Aksaray İl Genç

TOBB Aksaray İl Genç Girişimciler Kurulu, Ramazan Ayı olması nedeniyle 1. Geleneksel İftar Programı organize etti. Genç girişimciler tarafından gerçekleştirilen programda pek çok kurum ve STK temsilcisi yer aldı.

Ramazan Ayı olması nedeniyle Aksaray’da iftar programı organizasyonu kapsamında bir araya gelen TOBB Genç Girişimciler Kurulu, program kapsamında bir araya gelerek günün anlam ve önemine dair de değerlendirmede bulundu. Gerçekleşen programa; ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Kulak ve Tuğrul Kalkan ve ATSO Yönetim Kurulu üyeleri, TOBB Aksaray İl Genç Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Sami Değirmenci ve Yönetim Kurulu üyeleri, Aksaray Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Yavuz Selim Çakmak, Aksaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Gülin Tabakan ve Aksaray Üniversitesi’nin değerli öğretim üyeleri, Aksaray Emniyet Müdürü Yardımcısı Ferhat Şahin,Aksaray Üniversitesi Öğrenci Toplulukları TOBB Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Miray Koyuncu, Mektebim koleji girişimcilik konseyi ve danışmanı Gizem Bozkurt ve Müteahhitler Birliği Başkanı Fatih Güneş katılım gösterdi.

Aksaray’da iş insanlarını, akademisyenleri ve genç girişimcileri bir araya getiren bu program kapsamında konuşma yapan Sami Değirmencioğlu, “böylesine değerli bir topluluğu bir araya getirmekten memnuniyet duyuyoruz. Programa katılan değerli misafirlerimize teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe