Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da geleceğin şampiyonlarıyla buluşma!

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, şehir içerisindeki çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Vali Kumbuzoğlu, bu kez de yaz spor okullarındaki gençlerle bir araya geldi.

Aksaray Valisi Mehmet Ali

 

Yaz aylarının gelmesi ve okulların tatil olmasıyla birlikte Aksaray’da gençlere ve çocuklara yönelik yaz spor okulları açılmıştı. Aksaray Gençlik Spor İl Müdürlüğü koordinasyonunda açılan yaz spor okullarına Vali Kumbuzoğlu katılım gösterdi.

Spor salonunda gençlerle buluşan Vali Kumbuzoğlu, bu kapsamda onlarla hem sohbet etti hem de sportif faaliyetlerine katılım sağladı. Ziyaret sırasında Aksaray Gençlik Spor İl Müdürü Aslan Yıldız’dan da şehir içerisindeki sportif çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Kumbuzoğlu, yapılabilecekler hakkında da istişarede bulundu.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu tarafından yapılan bu ziyaret, şehrin spor bakımından öne çıkması bakımından büyük önem arz ediyor. Konu hakkında açıklama yapan Vali Kumbuzoğlu, gençlere çalışmalarında başarılar dileyerek, “Bugün burada, geleceğin yıldız sporcularını görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Sizler, ülkemizi uluslararası arenada temsil edecek sporcular olacaksınız. Başarıya giden yolda, disiplinli çalışmaya ve kararlı olmaya devam edin,” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe