Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da evde sağlıkta büyük başarı: 10 Binin üzerinde ziyaret!

Aksaray Evde Sağlık Hizmetleri İl değerlendirme komisyon toplantısı gerçekleştirildi.

Aksaray Evde Sağlık Hizmetleri

Toplantıda 2023-2024 dönemi evde sağlık hizmetleri değerlendirildi ve Aksaray’ın ülke genelindeki yeri ele alındı.

Aksaray Evde Sağlık Hizmetleri İl Değerlendirme Komisyonu, Aksaray Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç başkanlığında toplandı. Toplantıya İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Güleç ve çeşitli paydaş kurumların yöneticileri katıldı.

Evde Sağlık Hizmetleri Değerlendirildi

Toplantıda, Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü Dr. Şeyma Babacan, evde sağlık hizmetlerinin 2023-2024 dönemi değerlendirmesini içeren bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda, Aksaray Evde Sağlık Hizmetleri’nin ülke genelindeki yeri ve önemi tartışıldı.

4587 Hastaya Hizmet Verildi

Sunuma göre, Aksaray’da evde sağlık hizmetleri kapsamında 3472 hasta merkez ve merkeze bağlı köylerde olmak üzere, il genelinde toplam 4587 hastaya hizmet verildi. Bu hizmetler, 8 birim ve 12 ekip tarafından sağlandı.

Toplam 10.554 Ziyaret Gerçekleştirildi

2023-2024 döneminde Mayıs ayı itibariyle merkez ve merkeze bağlı köylere yapılan toplam 7683 ziyaretle birlikte, toplamda 10.554 ziyaret gerçekleştirildi. Bu sayılar, evde sağlık hizmetlerinin geniş kapsamını ve etkinliğini gözler önüne serdi.

Gelecek Hedefler Belirlendi

Toplantının sonunda, evde sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve daha fazla hastaya ulaşmak adına gelecek dönem hedefleri ve stratejileri belirlendi. İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Güleç, evde sağlık hizmetlerinin daha da geliştirilmesi için gerekli çalışmaların titizlikle sürdürüleceğini vurguladı.

Bu değerlendirme toplantısı, Aksaray’da evde sağlık hizmetlerinin mevcut durumunu ve gelecekteki yönelimlerini netleştirmek adına önemli bir adım oldu. Komisyon, hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi için gerekli tüm önlemleri almayı hedefliyor.

Celil ACAR

Aksaray Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu
Sıradaki Haber Veteranlar Ligi’nde ikinci hafta sonuçları netleşmeye başladı