Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da eş zamanlı gıda denetimi: Hijyen ve güvenlik ön planda!

Aksaray’da gıda denetimi gerçekleştiriliyor, toplu tüketim yerlerinde güvenilir gıda arzı sağlanıyor.

Aksaray’da gıda denetimi gerçekleştiriliyor,

Aksaray’da Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne bağlı kontrol görevlileri tarafından alışveriş merkezlerinde gıda arz eden satış ve toplu tüketim yerlerinde denetim faaliyeti gerçekleştiriliyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 81 ilde eşzamanlı olarak gerçekleşirken gıda denetimlerinde tüketicilerin güvenli ürünleri tüketmesine öncelik tanınıyor. Aksaray’da eş zamanlı olarak gerçekleşen denetimlerde kontrol görevlileri AVM’lerde gıda arz eden tüm satış ve toplu tüketim yerlerinde güvenilir gıda arzının sağlanması amacıyla kontrol sağladı.

Aksaray’da vatandaşların güvenli ve titiz bir ortamda ürünleri tüketebilmesi amacıyla hijyenik kurallara uygunluğu ve kullanma tarihleri kapsamında gerçekleşen kontrollerde toplu tüketim yerlerinde güvenilir gıda arzı sağlanıyor.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleşen gıda denetimlerinde tüketicilerin sağlığı ve hijyenik kuralları göz önünde tutularak resmi kontroller gerçekleştirildi. Bu bakımdan insan verilen önem bir kez daha gözler önüne serildi.

Fatma Altınok