Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da eş zamanlı denetim; üretim tesisleri denetlendi!

Tarım ve Orman Bakanlığı

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından icra edilen 81 ilde eş zamanlı denetim programı gerçekleştirildi.

   

Tarım ve Orman İl Müdürü Nejdet Demir’in başkanlığında yönetilen denetim faaliyetleri et ve süt ürünlerini üreten tesislerde bizzat incelemelerde bulunarak yetkili personellerden bilgiler aldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı talimatları üzerine Aksaray Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri süt ve süt ürünleri ile et ve et ürünleri üreten işletmeler denetim faaliyeti gerçekleştirdi.

81 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı denetim faaliyetiyle birlikte işletmelerin et ve süt ürünlerine gösterdikleri hassasiyet incelendi.

Tüketim ürünlerinin kurallara uygun şekilde üretilmesine yönelik icra edilen faaliyetler Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri kontrol ve denetim gerçekleştirdi. Et ve Süt ürünlerinin kullanım talimatlarına uygunluğunu kontrol eden ekipler, hijyenik kurallarına dikkat edilip edilmediğini denetledi.

Et ve süt ürünlerinin üretim tesislerinde kontrol ve denetim sağlayan Tarım İl Müdürü Demir, ürünleri tek tek kontrol ederek hijyenik kurallara uygunluğu, kullanma tarihi, malzeme kontrolü ve personellerin üretim tesislerinde kullandıkları kıyafetlerin kullanımına dikkat ederek, tesislerde et ve süt ürünlerinin kontrolünü sağladı.

Haber: Fatma Altınok