Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Erzurum Cağ Kebabı ve Yöresel Ürünleri fuarı çok yakında 

Aksaray’da Erzurumlular Kültür ve

Aksaray’da Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından Erzurum Cağ Kebabı ve Yöresel Ürünleri fuarı düzenleniyor.  Aksaray Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Erzurum’un meşhur lezzetlerini ve yöresel ürünlerini tanıtmak için özel bir etkinlik organize ediyor. ‘Erzurum Cağ Kebap ve Yöresel Ürünler Fuarı’, 14 Eylül Cumartesi günü saat 17:30’da Nora City AVM otoparkında ziyaretçilere kapılarını açacak.

Aksaray Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Kaya, yaptığı açıklamada, “Bu fuar ile Erzurum’un zengin mutfağını ve kültürel mirasını Aksaray’a taşıyoruz. Tüm Aksaray halkını ve Erzurum sevdalılarını bu özel etkinliğe bekliyoruz. Katılımlarınız bizleri onurlandıracaktır.” dedi. Fuar, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilecek. Programa; Cumhur Seval (Teyo Emi), Sunucu-Sanatçı Oktay Parlar, Sanatçı Yaşar Ayran, Sanatçılar Ayaz Toprak, Yaşar Tanrıverdi, Furkan Erbay, Metin Kara, Zekai Dadaşcan ve Erzurum Bar Ekibi katılacak.
Fuar, Erzurum mutfağını yakından tanımak isteyenler için büyük bir fırsat sunarken, Erzurumlu vatandaşlar için de memleket özlemini giderecek bir ortam oluşturacak. Cağ kebabı, kadayıf dolması başta olmak üzere, Erzurum’a özgü çeşitli yöresel lezzetler ve ikramlar fuar boyunca ziyaretçilere sunulacak. Fuar, 22 Eylül tarihine kadar devam edecek.

Avni Kuru

2024-DGS sonucuna göre lisans programına
Sıradaki Haber YÖK’ten dikey geçiş kayıtlarını yaptıramayan adaylara şartlı kayıt fırsatı