Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Engelsiz Cami Buluşması; Ulu Cami’de coşkuyla gerçekleşti!

Aksaray’da Engelliler Haftası Kapsamında

Aksaray’da Engelliler Haftası Kapsamında Düzenlenen Etkinlik, İl Müftülüğü Öncülüğünde Engelsiz Cami Buluşması’na Ev Sahipliği Yaptı

Aksaray’da Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen Engelsiz Cami Buluşması, Ulu Cami’de coşkuyla gerçekleşti. Program, Kur’an tilaveti, ilahi ve dualarla renklendi, katılımcılar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

Aksaray’da 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Engelsiz Cami Buluşması, Ulu Cami’de görkemli bir şekilde gerçekleşti. Aksaray İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü’nün öncülüğünde düzenlenen etkinlikte, engelli bireylerle toplumun bir araya gelerek cami ortamında buluşması sağlandı.

Program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı ve İl Müftü Yardımcısı Mahmut Çelikoğlu’nun ilham veren sohbetiyle devam etti. Ardından, Mevlid-i şerifler okundu ve dualar edildi. Engelli koordinatörleri Esat Karcı ve Güllü Özbek’in de katılımıyla gerçekleşen program, öğle namazının kılınmasıyla son buldu.

Katılımcılar, birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile etkinliği taçlandırdı. Engelliler Haftası’nın önemine vurgu yapan program, engelli bireylerin toplumda varlığını hissettirmeye ve onların sosyal hayata katılımını teşvik etmeye yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi. Programa katılanlar, engelli dostlarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı ve engelsiz bir toplum için dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Hakan Hidayet Deniz