Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Emlakçılar Odası kuruluyor, AKEMDER taşınıyor

Aksaray’da emlak sektörüne yönelik

Aksaray’da emlak sektörüne yönelik önemli bir gelişme yaşanıyor. Aksaray AKEMDER Emlak ve İnşaat Gayrimenkul Derneği, kurulacak olan Emlakçılar Odasına taşınma kararı aldı.

AKEMDER Başkanı Oktay Çapacı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Emlakçılar Odasının kurulması için Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ile görüştüklerini belirtti. Çapacı, “Emlakçılar Odası, emlakçıların haklarını koruyacak, mesleki standartları yükseltecek ve sektörün gelişimine katkıda bulunacak bir kurum olacak. AKEMDER olarak bu odaya taşınacağız ve emlakçılık camiasının bir parçası olacağız” dedi.

Emlakçılar Odasının kurulmasıyla birlikte, Aksaray’da emlakçılık mesleğinin daha saygın ve güvenilir bir hale geleceği ifade edildi. Ayrıca, emlakçılıkla ilgili eğitim, denetim, sertifikasyon gibi konularda da oda tarafından çalışmalar yapılacağı bildirildi.

Emlakçılar Odasının ne zaman kurulacağı ve AKEMDER’in ne zaman taşınacağı ise henüz netleşmedi. Ancak, bu konuda ilerleyen günlerde daha fazla bilgi verileceği söylendi.

Haber: Ağustos Gerçe