Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da emeklilerin umudu İrfan Başkan!

Aksaray’ın ufkunu açacak, Aksaray’ın

Aksaray’ın ufkunu açacak, Aksaray’ın gelişimine katkı sağlayacak projelerin yanında emeklilere yönelik projeler hazırlayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, emeklilerin umudu oldu. İrfan Çıtak’ın emekliler için özel hazırlanan projeleri takdir toplarken, İrfan Başkan 7’den 70’e herkesin gönlüne girmeyi başardı.

Aksaray’ın geleceğine yön verecek projeleriyle dikkat çeken MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, emeklilerin umudu haline geldi. Çıtak’ın özel olarak hazırladığı emeklilere yönelik projeler, Aksaraylılar tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. İrfan Çıtak’ın emeklilere yönelik bu kapsamlı projeleri ile emeklilerin yaşam kaliteleri artırılacak.
İrfan Çıtak’ın projelerinden biri olan Hilal Kart ile anlaşmalı yerel market ve bakkallarda geçerli olacak 7 bin 500 TL tutarında gıda yardımı, ihtiyaç sahibi emeklilerin maddi yükünü hafifletecek. Evleri kira olan emeklilere yönelik kira desteği sağlanacak, böylece ekonomik sıkıntılarını azaltacak bir adım atılacak. Ramazan ve Kurban bayramlarında emeklilere 10 bin TL destek ile emeklilerin bayram sevincine ortak olunacak. Emeklilere, su, emlak ve çevre temizlik vergilerinde yüzde 50 indirim sağlanacak, böylece ekonomik olarak rahatlamaları amaçlanacak. 3 ayrı mahallede emekli ve sosyal tesislerin kurulması, emeklilere sosyal aktivitelerde bulunabilecekleri bir ortam sunacak. Sosyal tesislerde emeklilere yüzde 50 indirim uygulanacak, böylece sosyal etkinliklere katılım teşvik edilecek. Aksaray’da ulaşım sorununa köklü çözümler getirilerek, emeklilerin şehir içi hareketliliği kolaylaştırılacak.
Evde bakım hizmetlerinin geliştirilmesi ve emeklilerin bu hizmetlerden daha etkin bir şekilde faydalanması sağlanacak. Üretken Belediye kapsamında kurulacak kooperatiflerde emeklilere eğitmen olarak çalışma fırsatı sunulacak, böylece onların sosyal hayatta aktif bir rol almaları teşvik edilecek.
İrfan Çıtak’ın emeklilere yönelik bu kapsamlı projeleri sadece emeklilerin yaşam kalitesini artırmakla kalmayacak, aynı zamanda şehirdeki sosyal dayanışmayı ve bütünlüğü de güçlendirecek.

İRFAN ÇITAK’IN EMEKLİLERE YÖNELİK PROJELERİ

1) Hilal Kart ile İhtiyaç Sahibi Emeklilere, Anlaşmalı Yerel Market ve
Bakkallarda 7 Bin 500 TL Gıda Yardım Desteği
2) Evi Kira Olan Emeklilere Kira Desteği
3) Emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramlarında 10 Bin TL Destek
4) Emeklilere Yüzde 50 İndirimli Su, Emlak Ve Çevre Temizlik Vergisi
5) 3 Ayrı Mahallede Emekli ve Sosyal Tesisi
6) Sosyal Tesislerde Yüzde 50 İndirim
7) Ulaşım Sorununa Köklü Çözüm
8) Evde Bakım Hizmetleri
9)Üretken Belediye Kapsamında Kuracağımız Kooperatiflerde Emeklilere Eğitmen Olarak Çalışma Fırsatı

Haber: Avni KURU