Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Emekliler İçin Yeni Bir Ayrıcalık: Ücretsiz Berber Hizmeti!

Aksaray Belediyesi tarafından emeklilere

Aksaray Belediyesi tarafından emeklilere yönelik kolaylık sağlanıyor. Aksaray’da emekli vatandaşların beraber ihtiyacını gideren Aksaray Belediyesi, Emekli Dinlenme Evinde hizmet veriyor.

Aksaray Belediyesi tarafından emeklilere yönelik yeni bir hizmet başlatıldı. Emekli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla, Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilen Emekli Dinlenme Evinde yeni bir hizmet sunuluyor.

Aksaray Belediyesi emeklilerin günlük ihtiyaçlarını da karşılamaları kolaylaşıyor. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi emekli vatandaşların berber ihtiyacını gideriliyor.  Emekli Dinlenme Evinde emeklilere ücretsiz berber hizmeti veriliyor.

Emekli Dinlenme Evi’nin açılmasıyla birlikte, emeklilerin sosyal hayata daha aktif bir şekilde katılmalarının ve birbirleriyle daha fazla etkileşimde bulunmalarının sağlanması hedefleniyor. Emekli vatandaşlar, Aksaray Belediyesi’nin bu güzel hizmetinden memnuniyetlerini dile getirirken, Emekli Dinlenme Evi’nin kendileri için önemli bir buluşma noktası olduğunu vurguluyorlar.

Fatma Altınok