Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da emekçi kadınlar unutulmadı; etkinlik düzenleniyor

Türkiye Odalar ve Borsalar

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle etkinlik düzenleniyor. Tüm kadın vatandaşların davet edildiği programa Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasında ev sahipliği yapacak.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kadın erkek eşitliğinin savunulduğu ekonomik siyasi ve sosyal alanda başarılarının kutlandığı ve Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Kadınlar Günü olarak kabul edilen ulusal bir gündür.

8 Mart Cuma günü gerçekleşecek olan etkinlik saat 14.00’da yapılacak. TOBB Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Miray Koyuncu, etkinliğe yönelik açıklamalarda bulundu.

TOBB Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Miray Koyuncu, açıklamasında, “Her yıl dünya çapında 8 Mart günü İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesine, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılmaktadır. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Aksaray Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu olarak bizlerde bu yıl 8 Mart Cuma günü saat 14.00’da Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasında Kadınlar Günü etkinliğimizi kutlayacağız. Bu kapsamda ilimizdeki tüm kadınlarımızı etkinliğimize davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Haber: Fatma Altınok