Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da El Emeği Rüzgarı Esti: Aile Destek Merkezi Kermesi ve Sertifika Töreni Coşkuyla Kutlandı!

AK Parti Kadın Kolları

AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı, Aile ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından düzenlenen Aile Destek Merkezi Kermes ve Sertifika törenine katıldı.

Aile ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Başkanı Ali Rıza Sözeriyim önderliğinde hayata geçirilen Aile Destek Merkezi Kermes ve Sertifika töreni çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Kadınlar tarafından hazırlanan el emeği ürünler tezgâhlarda yer aldı. Birçok katılımcıyı ağırlayan kermes yoğun iğli gördü.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat ve teşkilat üyelerinin katılım gösterdiği kermese Aksaray Vali Yardımcısı Şeyma Balak Polat’ta eşlik etti.

Aile Destek Merkezi Kermes ve Sertifika katılım gösteren çok sayıda kadın vatandaş, sertifikalarını aldı. Birbirinden lezzetli yiyecek ve el emeği ürünlerin sergilendiği kermes yoğun katılım göstererek ilgi topladı. Çok sayıda kadın vatandaşın katılımıyla gerçekleşen kermeste kadınlara sertifikaları takdim edildi.

Kermesi Aksaray Vali Yardımcısı Şeyma Polat Balak, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, teşkilat üyeleri, Kurum Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber: Fatma Altınok