Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da EKPSS Kurslarında Onların Gören Gözü Oldular!

Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Gönüllü

Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Gönüllü Gençlerden Görme Engellilere Destek: EKPSS Kursları Hız Kesmeden Devam Ediyor!

Aksaray’da Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Gönüllü Gençler, Görme Engellilere Deneme Sınavında Destek Oldu.

Aksaray Belediyesi’nin Engelsiz Yaşam Merkezi’nde düzenlenen EKPSS kurslarında, gönüllü gençlerimiz görme engellilere deneme sınavlarında okuyuculuk yaparak destek verdiler. Aksaray’da, Engelsiz Yaşam Merkezi’nde düzenlenen EKPSS (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı) kursları, tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda, görme engellilere destek olmak amacıyla gönüllü gençler, deneme sınavlarında okuyuculuk yaparak önemli bir yardımda bulundular. Gönüllü gençlerin duyarlı davranışları için Engelsiz Yaşam Merkezi yetkilileri tarafından teşekkür edilirken, görme engellilerde bu desteği büyük bir memnuniyetle karşıladı.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’e ise engel grupları için sağladığı bu önemli olanaktan dolayı teşekkür edildi. Başkan Dinçer’in engelsiz yaşam için gösterdiği duyarlılık ve destek, şehirdeki engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Bu güzel ve anlamlı işbirliği, Aksaray’da engelleri kaldırmak ve engelsiz bir yaşamı desteklemek adına önemli bir örnek teşkil ediyor.

Haber: Hakan Hidayet Deniz