Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da eğitimde yakın takip, İl Müdürü 23 Nisan İlkokulu/Ortaokulu’nda incelemelerde

Aksaray İl Milli Eğitim

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan tarafından şehir içerisinde faaliyet gösteren okullara yönelik ziyaret gerçekleştiriliyor. İl Müdürü Alpaslan, 23 Nisan İlkokulu/Ortaokulu’nu  ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi.

2024- 2025 eğitim öğretim yılının başlamasının ardından Aksaray’da eğitim alanında verilen hizmetlerin yakın takipçisi olmak için ziyaretler gerçekleşiyor. Bu kapsamda İl Müdürü Alpaslan 23 Nisan ilkokul- ortaokulunu ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

İlk olarak okul bahçesinde incelemelerde bulunan İl Müdürü Alpaslan, okul öğretmenleri ve staj yapan öğretmen adayları ile bir araya geldi. Öğretmenlerden okul hakkında bilgiler alan İl Müdürü Alpaslan, öğretmenlerin talep ve görüşlerini dinledi.

Görüşme esnasında okulun mevcut durumu, yürütülen çalışmalar, hedeflenen projeler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. İl Müdürü Alpaslan, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Öğretim Programı hakkında bilgiler vererek okul yönetimi ve öğretmenlerle fikir alışverişinde bulundu.

Ziyarette İl Müdürü Alpaslan okul yönetimine ve öğretmenlere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Fatma Altınok 

Aksaray’da Şifahane mahallesinde Perekler ailesine
Sıradaki Haber Aksaray’ın tarihi konağı gün yüzüne çıktı; Mir Konak ve Restoran açıldı!