Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da eğitimcilerin sorunlarını yerinde değerlendirildi

Aksaray Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Murat Görmez, şehir içerisindeki çalışmaları kapsamında okul ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Şube Başkanı Görmez, ziyaretleri kapsamında bu kez de Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu ve Emlak Kredi İlkokulunu ziyaret etti.

Aksaray Eğitim Bir-Sen Şube

Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Murat Görmez, Aksaray’daki çalışmaları kapsamında meslektaşları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Ziyaretleri kapsamında bu kez Aksaray Merkezdeki okullara giden Murat Görmez ve beraberindeki sendika heyeti, öğretmenlerle bir araya geldi.

Gerçekleşen ziyaretler hakkında açıklama yapan Aksaray Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Murat Görmez, “Eğitim çalışanı arkadaşlarımızla gündeme dair sohbet ettik. Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı huzurlu olmasını diledik ve eğitim çalışanı arkadaşlarımızın görüş, öneri ve taleplerini aldık. Nezaketleri dolayısıyla okul yöneticilerimize ve eğitim çalışanı arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yapılan bu ziyaret, Aksaray’da eğitimciler arasında sürekli olarak bir iletişim bulunması ve eğitimcilerin sorunlarının yerinde değerlendirilmesi bakımından önem arz ediyor.

Ağustos Gerçe