Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da eğitim öğretimde yeni dönem öncesi değerlendirme toplantısı

Aksaray İl Milli Eğitim

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan başkanlığında Değerlendirme Toplantısı yapıldı. Toplantıya İlçe Millî Eğitim Müdürleri ve Birim Amirleri katılım sağladı.

Uluırmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıda, 2024- 2025 eğitim öğretim yılının planlaması yapıldı. İl genelinde okulların ihtiyaçları üzerine görüşmelerin yapıldığı toplantıda, akademik başarının arttırılması, ekip çalışmaları, okuma alışkanlığı gibi birçok konu ele alındı.

Öğrencilerin mesleki gelişim faaliyetleri kapsamında kurs ve seminerler ele alınarak okulların bakım onarım çalışmaları eğitim öğretim dönemi başlamadan bitirilmesi için yapılacak faaliyetler öğrencilerin nakil ve kayıt işlemleri değerlendirildi.

Toplantıda ayrıca kamu kaynakları etkili ve verimli olarak kullanılması ve tasarruf tedbirlerine riayet edilmesi gerektiği vurgulandı. 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılında Yürütülecek Faaliyetlere İlişkin Genelgenin incelenmesi ve Maarif Modeli Öğretim Programı’nın tanıtımı ve yaygınlaştırılması için değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çekildi.

Fatma Altınok