Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da nitelikli eğitimin devamı için toplantı yapıldı

Aksaray’a önemli bir ziyaret

Aksaray’a önemli bir ziyaret gerçekleşti. 60,61 ve 62’nci dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Aksaray’a gelerek burada bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Eski Bakan Taner Yıldız’ın Aksaray’daki ziyaretlerine; Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve ASÜ Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş eşlik etti.

Önceki dönem Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Aksaray’a gelerek burada bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Taner Yıldız, ziyaretleri sırasında Aksaray Eğitime Destek Platformu’nun da toplantısına katılım sağladı. Aksaray Üniversitesi kapsamında gerçekleşen Eğitime Destek Platformu Kasım Ayı Olağan Toplantısı, Aksaray’dan çok sayıda önemli ismin katılımıyla gerçekleşti. Eğitime Destek Platformu, il koordinasyon toplantısı sırasında, Aksaray Üniversitesi ve Aksaray’da hizmet veren tüm eğitim kurumları ekseninde genel bir değerlendirme yapıldı. Nitelikli eğitimin sürdürülebilmesi için eğitimi destekleyen uygulamaların ve mekânların inşa sürecinin Aksaray’da hız kazanması toplantıda öne çıkan başlıklar arasında olurken, konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer; “Bilim Merkezimiz, kitap konaklarımız ve sosyal donatılarımız ile eğitim yatırımlarımız devam edecek” dedi.

Toplantı sonrasında açıklama yapan Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş; “Ülkemizin kalkınma hamleleriyle uyumlu bir biçimde çalışmalarımızı şekillendiriyoruz. Bu noktada tüm paydaşlarımızla ahenk içinde çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Gerçekleşen il koordinasyon toplantısına; Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, ASÜ Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş ve STK Başkanları katılım sağladı.

Haber: Ağustos Gerçe