Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da eğitim de fark yaratan kermes!

Aksaray Milliyetçi Hareket Partisi

Aksaray Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Burhanettin Karataş, Aksaray Otizm Dayanışma Derneği Başkanı ve yönetiminin, Mehmetçik Okulu Özel Eğitim Bölümü öğrencilerinin yararına düzenlenen Kermes programına katılım gösterdi.

     

İl Başkanı Karataş’a kermes programı ziyaretine İl Kadın Kolları Başkanı Nermin Fidan ve Yönetimi, 28.Dönem Milletvekili adayı Çiğdem Er, Belediye Meclis Üyesi Nurdilek Atalay ve İl Başkan Yardımcıları eşlik etti.

Aksaray Otizm Dayanışma Derneği Başkanı Cennet İnceöz ve yönetiminin, Mehmetçik Okulu Özel Eğitim Bölümü öğrencileri için düzenledikleri kermes etkinliğiyle sosyal yardımlaşmaya örnek olan bu davranışa Aksaray MHP İl Başkanı Karataş’ta ortak oldu.

Mehmetçik Okulu özel eğitim bölümü öğrencilerine fayda sağlamak maksadıyla yapılan kermes Aksaray halkı tarafından yoğun ilgi görüyor.

İl Başkanı Karataş; “Bu anlamlı ve faydalı Kermes programını düzenleyen Dernek Başkanı Cennet İnceöz Hanımefendi ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz” dedi.

Haber: Fatma Altınok