Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Eğitim Camiasında İşbirliği ve Tebrik Rüzgarı Esti!

Aksaray Eğitim Bir Sen

Aksaray Eğitim Bir Sen Başkanı Murat Görmez ve Yönetiminden Aksaray İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Günaydın’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Aksaray Eğitim Bir Sen Başkanı Murat Görmez, yeni göreve başlayan Aksaray İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Günaydın’a tebrik ziyaretinde bulundu. Eğitim camiasında dayanışma ve başarı dilekleriyle dolu buluşma, güzel hizmetlere olan umudu artırdı.

Aksaray Eğitim Bir Sen Başkanı Murat Görmez, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Aksaray İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak atanmış olan Murat Günaydın’a tebrik ziyaretinde bulundu. Görmez, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Değerli Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyor, Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin. Başarıları daim olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

Günaydın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu nazik ziyaretleriyle bizlere güç veriyorlar. Eğitim camiamızın birlik ve beraberliği için elimizden geleni yapacağız. Bu yeni görevde, öğrencilerimize ve eğitim camiamıza en iyi hizmeti sunma gayreti içinde olacağım” dedi.

Ziyaret, Aksaray’daki eğitim camiasının birlik ve işbirliğini güçlendiren bir adım olarak değerlendirilirken, yeni dönemde daha nitelikli eğitim için yapılan bu dayanışma, il genelinde olumlu bir etki yaratması bekleniyor.

Haber: Fatma Altınok