Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da dünya kız çocukları etkinliği yapıldı

11Ekim Dünya Kız Çocukları

11Ekim Dünya Kız Çocukları Günü sebebiyle Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun eşi Canan Kumbuzoğlu, Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk ve eşi Türkan Aktürk eşliğinde Kuzey Boru Kız Voleybol Takımı ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü ve Çocuk Evleri Sitesinde kalan kız çocuklarına yönelik program düzenlendi.

       
Kuzey Boru Kız Voleybol Takımı ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü ve Çocuk Evleri Sitesinde kalan kız çocukları için yapılan programda kız çocuklarının keyifli anları kameralara yansıdı.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Millet Kıraathanesinde gerçekleşen etkinlikte Aksaray Valisi Kumbuzoğlu’nun eşi Canan Kumbuzoğlu ve İl Müdürü İsrafil Aktürk ve eşi Türkan Aktürk, kız çocuklarıyla birlikte samimi ve eğlenceli anlar yaşadı. Kız çocuklarına ikramlarda bulunan heyet, birlikte pasta keser keyifli zaman geçirdiler.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk; günün anlam ve önemine dikkat çekerek; Mevzu kız çocuklarımızsa biz el ele, gönül gönüle biz hep beraberiz” dedi.
Haber: Fatma Altınok