Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Cumhuriyet coşkusu; ATSO Bayrak asma çağrısı yaptı!

Aksaray Ticaret ve Sanayi

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Cumhuriyetin 100. yıl kutlamalarına yönelik ve Cumhuriyet bayramına ilişkin açıklamada bulundu.

ATSO Başkanı Koçak, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun yüzüncü yılında Aksaraylı vatandaşları bayram asmaya da davet etmeyi unutmadı. Şehrin her yerinde Cumhuriyet Bayramı coşkusu ve heyecanı sürüyor.

Cumhuriyetin 100. yıl dönemine ulaşmanın heyecanı ve gurur içerisinde olduklarını ifade eden ATSO Başkanı Koçaş, “Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin 100. yıl kuruluş dönemine ulaşmanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz. Şan ve şeref dolu tarihimizin aldığımız azim ve cesaretle Cumhuriyetimizin 100. yılına birlikte yürütmenin coşkusunu yüreklerimizde hissediyoruz” dedi.

Vatandaşlara Türk bayrak asma çağrısı yağan ATSO Başkanı Koçaş; “Yine Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının emaneti olan Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. yılını kutladığımız bayram haftasına ilimiz genelinde resmi kurumların ve sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra tüm özel işyeri ve konutlarda Türk bayrağı asılması için çağrıda bulunuyoruz. Tüm vatandaşlarımızı ev ve iş yerlerine Türk bayrağı asmaya davet ediyor şimdiden tüm hemşehrilerimizin Cumhuriyet Bayramını canı gönülden kutluyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.

Haber: Fatma Altınok