Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Çözüm Odaklı Terapi Kahramanları: Başarılarına Sertifikalarıyla Taçlandırdılar!

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş, Çözüm Odaklı Terapi Uygulayıcı Eğitimine katılım sağlayan personellere sertifikalarını takdim etti.

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve UNHCR işbirliği ile düzenlenen ‘Çözüm Odaklı Terapi Uygulayıcı Eğitimini Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personelleri başarı ile tamamladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından personellerine yönelik verilen eğitimler devam ederken bu kapsamda gerçekleşen Çözüm Odaklı Terapi Uygulayıcı Eğitimi ile konulara çözüm odaklı yaklaşılması yönünde eğitimler tamamlandı.

Çözüm Odaklı Terapi Uygulayıcı Eğitimi kapsamında personellere, karşılaşılan zorluklara karşı etkili ve çözüm odaklı yaklaşılması hususunda eğitim verildi. Bu anlayışla verilen eğitimde karşılaşılan zorluklara karşı davranış potansiyelinin yükseltilmesi ve zorlukları aşabilme kazanımı sağlamak amaçlandı.

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve UNHCR işbirliği ile düzenlenen Çözüm Odaklı Terapi Uygulayıcı Eğitimi ile birlikte katılım sağlayan personellere sertifikalarını İl Müdürü Nurettin Ulaş takdim etti.

Haber: Fatma Altınok