Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da çocuklar için sanat ve zeka dolu bir kurs şöleni başlıyor

Aksaray Belediyesi tarafından faaliyetleri

Aksaray Belediyesi tarafından faaliyetleri sürmekte olan Çocuk Aktivite Merkezlerinde çocuklar için yeni bir kurs dönemi başlıyor. Aksaray Belediyesi tarafından yapılan duyuru kapsamında yeni kurs dönemi için başvuruların 6-11 Şubat tarihleri arasında yapılabileceği duyuruldu.

Aksaray Belediyesi Çocuk Aktivite bünyesinde açılacak olan kurslar arasında çocukların bilişsel ve sanatsal becerilerini geliştirmelerine olanak tanıyan atölyelerin yanı sıra sosyal bağlarını güçlendirebilecekleri fiziki ortam da sağlanmış oluyor.

Çocuk Aktivite Merkezi bünyesinde açılacak olan kurslar; Gitar, resim, satranç, 3D tasarım, tiyatro & drama, robotik kodlama, atölye çalışmaları, akıl ve zekâ oyunları yer alıyor. Her kurs için farklı bir yaş aralığı bulunuyor. Yaş aralığı ve kurslara ilişkin detaylar ise şu şekilde; Gitar (7-14), resim (5-8), satranç (7-12), 3D tasarım (10-14) , drama (5-8), tiyatro (9-14), robotik kodlama (7-9) , atölye çalışmaları (4-6) , akıl ve zekâ oyunları (7-12).

Aksaray Belediyesi Çocuk Aktivite Merkezi bünyesinde yer alacak çocuklar için başvuru yapmak isteyen ebeveynlerin doğrudan, Adese Alışveriş Merkezi içerisinde bulunan merkeze gitmesi gerekiyor. Daha fazla bilgi almak için ise (0382) 201 00 44 numarası üzerinden iletişime geçilebileceği vurgusu yapıldı.

Haber: Ağustos Gerçe