Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da çocuk parkları yenileniyor: Güvenli oyun alanları yolda!

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde devam eden çalışmalar kapsamında çocukların bolca vakit geçirdiği parklarda onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor.  

Aksaray Belediyesi tarafından şehir

Aksaray’da parklarda başlatılan çalışmalar kapsamında çocukların eğlence mekanı olan parkların bakımları yapılarak çocuklara güvenli bir ortam sunuluyor. Çocukların güvenliğinin ön planda tutulduğu çalışma kapsamında keyifli vakit geçirebilecekleri modern ve ferah alanlar oluşturuluyor.

Aksaray Belediyesi tarafından şehir genelinde devam eden park onarım çalışmalarının diğer bir adresi ise Yunus Emre Mahallesi oldu. Ekipler,  parklarda eskiyen kauçuklar yenileniyor. Parklarda zaman içerisinde eskiyen, harap olan ve yıpranan malzemeler değiştirilerek yerine yenileri getiriliyor.

Çocuklar güvenli bir ortamın sunulması amacıyla başlatılan çalışmalar Aksaray halkı tarafından oldukça takdir ediliyor.  Aksaray Belediye Başkanı Dinçer tarafından yapılan açıklama kapsamında, “Yunus Emre Mahallemizdeki parkımızın eskiyen kauçuklarını yeniliyoruz. Çocuklarımız güvenle oynayabilir, birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz” şeklinde ifadelerine yer verdi.

Fatma Altınok