Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da çocuk oyun alanlarına yenilik: Kırık oyuncaklar değiştiriliyor!

Aksaray Belediyesi tarafından çocukların eğlence merkezi olan parklarda yıpranan, kırılmış oyuncaklar sökülerek yenileri ile değiştiriliyor.

Aksaray Belediyesi tarafından çocukların

Çocukların güvenli ve huzurlu bir şekilde oyun oynamalarına imkan sunmak amacıyla belediye ekipleri sahada etkili performans sergiliyor. Kılıçlardan mahallesinde zamanda içerisinde yıpranmış kırılırmış parklar sökülerek yenisi takılıyor.
Çocuklar için kurulan ve birçok oyunun yer aldığı parkta, Belediye ekipleri çalışma yürüterek kırılmış, yıpranmış ve eskiyen oyuncakları söküp, yerine yepyenilerini takıyor.
Çocukların güvenli ve risk teşkil etmeyen bir alanda eğlenmelerini sağlamak, çocukları tehlikeye sokacak durumları ortadan kaldırmak için belediye ekipleri parklarda zarar görmüş oyuncakları yeniliyor.
Aksaray Belediye Başkanı Dinçer, yaptığı açıklamada; “Kırılmış, yıpranmış ve eskiyen oyuncakları söküp, yerine yepyenilerini takıyoruz. Lütfen oyuncakları belirtilen kullanım talimatlarına göre kullanalım, zarar vermeyelim” diyerek oyuncakların zarar görmemesi için hassasiyetle yaklaşılması gerektiğini hatırlattı.

Fatma Altınok