Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da CHP’li İlçe Başkanı AK Parti’ye geçti

Mayıs ayında yapılan Milletvekilliği

Mayıs ayında yapılan Milletvekilliği genel seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı için yapılan iki seçimin ardından Aksaray’da AK Parti’ye olan teveccühler artarak devam ediyor.
Bu anlamda CHP’nin Güzelyurt İlçe Başkanı Muzaffer Uğur, CHP Güzelyurt ilçe başkanı Muzaffer Uğur partisinden istifa ederek AK Parti’ye geçti.
Muzaffer Uğur, partisinden istifa ettikten sonra AK Parti Aksaray il Başkanlığına gelerek AK Parti’ye kaydını yaptırdı ve AK Parti’ye geçti. Muzaffer Uğur’un AK Parti’ye geçişi ile ilgili olarak üye kaydı yapıldı ve AK Parti rozeti de AK Parti Aksaray İl başkanı Hamza Aktürk tarafından taktı.
AK Parti Aksaray il Başkanı Hamza Aktürk , mütemadiyen saha çalışmalarımız ve parti üyeliği çalışmalarımız devam ediyor. Herkese kapımız açık. Herkese partimiz açıktır. Bütün hemşerilerimizi partimize davet ediyorum. Yoldan geçerken partimize gelebilirler, semaverimiz her Zaman açık ve çayımızı içebilirler. Bütün hemşerilerimizi çayımızı içmeye davet ediyorum. Aksaray’da 150-160 bin oy alan bir partiyiz. 45 bin üyemiz var ve üye olmayan vatandaşlarımızı da partimize gelerek üye olmaya davet ediyorum1” dedi.

Haber: Avni Kuru