Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da CHP, Kaç Bölgede Aday Belirledi? işte O Belediyeler!

16 Şubat 2024’te Aksaray

16 Şubat 2024’te Aksaray Kültür Merkezi’nde Heyecan Dorukta!

Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Belediye Başkanı seçimleri öncesinde heyecan dolu bir aday tanıtım programına hazırlanıyor.

Aksaray, Sarıyahşi, Güzelyurt, Eskil, Gülağaç, Ortaköy, Sultanhanı, Yeşiltepe, Helvadere, Taşpınar, Saratlı, Bağlıkaya, Eşmekaya, Demirci ve Gülpınar bölgelerinde Belediye Başkanı adaylarını tanıtmak üzere düzenlenecek olan program, 16 Şubat 2024 tarihinde Aksaray Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bilal Özdemir, tarafından yapılan açıklamaya göre, tanıtım programıyla ilgili detaylar, Aksaray halkı ve seçmenlerini bir araya getirerek adayların projelerini ve vizyonlarını kamuoyuna sunmayı hedefliyor. Programın, seçim heyecanını daha da artıracağı ve Aksaray’ın geleceğine dair önemli ipuçları vereceği belirtiliyor.

Aksaray CHP’nin düzenleyeceği bu önemli etkinlik, Aksaray’da seçim atmosferini doruk noktasına çıkararak vatandaşların karar sürecine katkı sağlayacağı belirtilirken CHP İl Başkanı Bilal Özdemir Tanıtım programına tüm Aksaraylıları bu şölene davet etti. Haber; Fatma Altınok