Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da CHP Adayları Halkla Buluştu: Pelinsu Yıldırım Demir ve Ömer Kaşif Akın Sahada!

Aksaray’da heyecan dorukta! Cumhuriyet

Aksaray’da heyecan dorukta! Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Aksaray Belediye Başkan adayı Pelinsu Yıldırım Demir ve Belediye Meclis Üyesi 1. sıra adayı Ömer Kaşif Akın, şehri karış karış dolaşarak halkla buluştu.

İş insanı ve ekonomist Ömer Kaşif Akın, efsane belediye başkanı Memiş Akın’ın oğlu olarak tanınan ve sevilen bir isim olup, ziyaret edilen her yerde vatandaşların sevgisi ve saygısıyla karşılanıyor. Aksaray’ın her köşesine adeta çıkartma gerçekleştiren adaylar, sıkılmadık el bırakmıyor.

Harita Yüksek Mühendisi Pelinsu Yıldırım Demir ise şehircilik konusundaki yüksek lisans bilgisi ve mesleki tecrübesiyle dikkat çekiyor. Ziyaretlerde vatandaşlar tarafından tam not alan Demir, Aksaray’ın geleceğine ışık tutacak projelerini hemşehrileriyle paylaşıp onların beklentilerini dinliyor.

Adaylar, Aksaray’ı yoksul bırakmamak için yola çıktıklarını vurgulayarak, şehrin ihtiyaç duyduğu her alanda gerekeni yapacaklarını ve vatandaşların yanında olacaklarını dile getiriyor. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan CHP adayları, değişim isteyenleri umut ışığı olarak nitelendiriliyor.

CHP İl Başkanı Bilal Özdemir, önceki dönem il başkanı Hacı Ali Keleş, kadın kolları başkanı Elif Gökkuş ve diğer parti yöneticilerinin de katılımıyla gerçekleşen esnaf ziyaretlerinde, CHP Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir ve Belediye Meclis Üyesi 1. sıra adayı Ömer Kaşif Akın, halkın beklentilerine cevap vermek ve şehri daha yaşanabilir kılmak adına kararlılıkla sahadalar.

haber : Fatma ALTINOK