Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Çevre Koruma Hareketi toplantısında güçler birleştirildi!

Aksaray İl Müftüsü Veysel

Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar başkanlığında “Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum” projesi kapsamında toplantı yapıldı.

İl Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya; Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar, Gençlik Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, İl Müftü Yardımcısı Mahmut Çelikoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Bozova ve görevli eğitmenler katılım gösterdi.

Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığının ortak çalışması olan Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi 81 ilde yürütülmeye devam ediyor.

Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, ÇEDES projesi kapsamında Aksaray’da yapılması gerekenler ve yürütülecek stratejiler hususunda görüşme yaptı.

Dünya da son yıllarda Küresel Isınma sebebiyle doğal kaynaklarda azalmalar yaşanmaya devam ediyor. Bunun üzerine gerekli kurumlar tarafından vatandaşların bu konuda hassas davranmaları gerektiği ve gelecek nesillere temiz ve yaşanabilir bir dünya oluşturmak adına çalışmalar sürüyor.

İl Müftülüğü binasında gerçekleşen toplantıda Aksaray’da çocuk ve gençlerde çevreye duyarlı davranılması ve farkındalık oluşturmak adına yapılması gerekenler hakkında bilgi alışverişinde bulunularak yapılacak ilerden izlenecek stratejiler hususunda değerlendirme yapıldı.

Haber: Fatma Altınok