Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da boks rüzgarı esiyor; sporcular ringde geleceğe ümit verdi

Aksaray Gençlik ve Spor

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları kapsamında uygulanan boks müsabakaları yoğun ilgi gördü.  Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız boks müsabakalarında yaptığı konuşmasında boks sporunda Aksaray’da yeni yapılanan ve yeni çalışmalarına başladığı bir branş olduğunu dile getirdi.

Okul sporları kapsamında öğrencilerin okullarını temsilen katıldığı ve yeteneklerini sergilediği müsabakalar devam ediyor. Aksaray’da boks branşında atılımın yoğun olması dikkat çekiyor. İl Müdürü Yıldız boks branşının Aksaray’da yeni başlamasına rağmen sporcuların geldikleri seviyenin ümit verici olduğunu ifade etti.

İl Müdürü Yıldız müsabakalarda yaptığı konuşmasında, “İl Müdürlüğümüz olarak okul sporları boks müsabakalarının il seçmelerini yaptık. Boks branşımız ilimizde yeni yapılanan ve yeni çalışmalarına başlayan branşımız. Yani yeni başlamasına rağmen bu kadar potansiyele ulaşılması ve sporcularımızın gerçekten bu seviyeye gelmesi bizi çok ümitlendiriyor. Hem Aksaray ilimizin spor adına hem boks sporumuz adına gerçekten ben gurur duyuyorum. tüm sporcularımızı ve emeği geçen antrenörlerimizi de ayrı ayrı tebrik ediyorum” dedi.

İl Müdürü Yıldız konuşmasının devamında, “Çalıştıkları sürece antrenmanlarını disiplinli bir şekilde takip ettikleri takdirde ben içlerinden çok yetenekli sporcuların çıkacağını, çok başarılı sporcuların çıkacağını hem ilimizi hem ülkemizi boks sporumuza çok üst seviyelerde temsil edeceklerine canı gönülden inanıyorum. Çünkü bugün burada ringde birkaç maçı takip etme fırsatım oldu. Oradaki o arkadaşların performansı, kararlılığı,  gayreti, çalışmaları bana bu ümidi verdi” şeklinde konuştu.

Haber: Fatma Altınok