Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da bir isim daha TOGG sahibi oldu

Aksaray’ın yetiştirdiği iş insanı

Aksaray’ın yetiştirdiği iş insanı Murat Altındal, Aksaray’da TOGG’u alan 10’ncu isim oldu.
TOGG’u satın almak için daha önce yazılan ve sırasının gelmesini bekleyen Altındal, kurada ismi çıktıktan sonra TOGG’a kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Konu hakkında açıklama yapan iş insanı Murat Altındal, “TOGG’u teslim aldık. Araç çok güzel ve emeği geçenlerden Allah razı olsun. Kullanımından memnunuz. Şehir içi kullanımlarının çok ekonomik olduğunu söylemek istiyorum. Konforu üst düzeyde. TOGG’un yapılması ülkemiz açısından gurur verici bir olaydır. İnşallah daha da geliştirilerek büyür.
Türkiye’nin kendi arabasını üretmesi kendisini heyecanlandırdığını ve TOGG’dan hemen satın almak istediğini söyleyen Altındal, Ülkemizin yaptığı yerli ve milli aracın yapılışına ortak olmak istedik. Yıllar önce ülkemiz adına yapılması gereken çalışmayı yaşadık. TOGG’dan almak bizlere de nasip oldu. Ama önemli olan devamlılığının gelmesi ve sürekliliğinin olmasıdır. İnşallah TOGG ülkemizi yurt dışında da en iyi şekilde temsil edecektir. Biz vatandaş olarak gerekeni yaptık ve bu markaya sahip çıkıyoruz” dedi.
TOGG’un dolumunun 700 bin lira olduğunu ve 500 kilometre yol aldığının da üzerini çizen İş insanı Murat Altındal, evlerimize TOGG dolum istasyonu kurdurmakta 20 bin lira civarında ve evlerimizde TOGG’un dolumu 180 liraya falan doluyor. TOGG’un dolduktan sonra 700 kilometre yapması daha önemli” ifadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe