Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da bir ailenin sessiz çığlığı; O Doktorun ailesine sahip çıkın!

Aksaray Sağlık camiası, Dr.

Aksaray Sağlık camiası, Dr. Ömer Avan’ın anısına yardım topluyor.

Aksaray’da sağlık camiası sağlık sektöründe iz bırakmış sevgili meslektaşları Dr. Ömer Avan’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor. Tanınmış bir hekim olarak mesleğine olan katkıları unutulmazken, geride kalan ailesine destek olmak için yardım kampanyası başlatıldı.

Aksaray Aile Hekimleri Derneği’nın önderliğinde, Aksaray Valiliği’nin onayıyla oluşturulan yardım toplama kurulu, Dr. Ömer Avan’ın genç yaşta kaybıyla sarsılan ailesine destek olmak ve çocuklarının eğitimine katkı sağlamak amacıyla faaliyete geçti.

Avan’ın vefatı, ev hanımı eşi ve iki çocuğunu maddi anlamda zor durumda bırakmış durumda. Kurulan yardım toplama komitesi, Vakıfbank Aksaray Şubesi’nde bulunan IBAN numarası üzerinden desteklerinizi bekliyor.

Yardım toplama komitesi başkanı Dr. Canan Turan, “Ömer Bey’in anısını yaşatmak adına ailesine yardım eli uzatmak istiyoruz. Her türlü katkı, onların yaşamlarını bir nebze olsun kolaylaştıracaktır” dedi.

Yardım çağrısına destek olmak isteyenler, Vakıfbank Aksaray Şubesi’ndeki TR35 0001 5001 5800 7323 9859 61 IBAN numaralı hesaba yardımlarını iletebilirler.

Sağlık camiası, Dr. Ömer Avan’ı bir meslektaşları olarak kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor ve onun anısını yaşatmak için bir araya gelerek destek çağrısında bulunuyor. Haber; Ağustos Gerçe