Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Bilim Merkezinde okul grupları randevuları başladı

Aksaray Belediyesi tarafından yapılan açıklama kapsamında, Aksaray Bilim Merkezinde okul grupları randevularının başladığı duyuruldu.

Aksaray Belediyesi tarafından yapılan

Uzay ve havacılık sergisine ilgisi olanların dikkatini çekecek olan bu önemli duyuru kapsamında farklı alanlarla deneyim kazanılmasına imkan sunuluyor. Ayrıca çocuk ve gençlerin  bilimle iç içe olma fırsatı tanımasının yanı sına onların  hayal güçlerini geliştirecek interaktif bir ortam oluşturuluyor.

Aksaray Bilim Merkezi, yenilenen Uzay ve Havacılık Sergisi ile kapılarını ziyaretçilere açtı. Aksaray Belediyesi tarafından yapılan açıklama kapsamında okul grupları için randevuların başladığı sergide ziyaretçileri birçok alanda eşsiz deneyimler sunulacak.

Aksaray Bilim Merkezinde yenilenen Uzay ve Havacılık sergisi ile simülatörler, jet motorlar, fiber optik, roket bilimi gibi birçok alanda deneyim kazanmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat olarak değerlendiriliyor.

Aksaray Bilim Merkezinde okul grupları randevularının başlamasıyla birlikte ücretsiz olarak servisler kaldırılacak olup Aksaray Belediyesi tarafından tüm öğrenciler davet edildi.

Fatma Altınok