Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Berberler Cumhurbaşkanına çağrıda bulundu

Aksaray’da Berberler Cumhurbaşkanı Recep

Aksaray’da Berberler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulunarak yardım istedi.

Aksaray Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Doğan, Milli Eğitim Bakanlığı’nın 29/09/2023 tarihli tebliğinde yapılan değişiklikle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulundu.

Yapılan değişiklikle “Berber, Kuaför ve Güzellik Uzmanlığı” meslek dallarının muafiyetinden bahsedilen karar, sektör temsilcisi tarafından sosyal medya üzerinden yapılan çağrı ile tekrar gözden geçirilmesi talep edildi.

Aksaray Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Doğan, mesleki eğitim merkezleri ve ilgili meslek okullarının en fazla mezun verdiği alanlardan biri olan berberlik, kuaförlük ve güzellik uzmanlığı sektörlerinin zaten zor bir süreçten geçtiğini belirtti.

Devletin İŞKUR aracılığıyla sunduğu teşviklerin sektöre önemli katkı sağladığını ifade eden Doğan, bu nedenle alınan kararın tekrar değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Berberler ve kuaförler olarak sektörlerinin ekonomik ve eğitimsel zorluklarına dikkat çeken Başkan Mehmet Doğan, Cumhurbaşkanı’ndan bu konuda destek talebinde bulundu. Haber ;Avni Kuru