Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Belediyespor’un ikinci etap çalışmaları ne zaman?

2024-2025 futbol sezonunda TFF İkinci Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan 68 Aksarayspor, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. İlk etap çalışmalarını 14-28 Ağustos tarihleri arasında tamamlayan Aksaray Belediyespor, ikinci etap çalışmalarına bugün başlayacak.

2024-2025 futbol sezonunda TFF

İlk etapta olduğu gibi ikinci etap çalışmaları da Aksaray’daki tesislerde gerçekleştirilecek ve 8 Ağustos’a kadar sürecek. Üçüncü ve son etap çalışmaları ise 10 Ağustos’ta Bolu’da yapılacak. Takımın Bolu kampı 20 Ağustos’a kadar devam edecek.

68 Aksarayspor, bu sezon yaptığı transferlerle ve oluşturduğu kadro ile büyük bir heyecan yarattı. Geçen yıl takımda görev yapan teknik direktör Şaban Yıldırım ve sportif direktör Yakup Ateş, görevlerine devam ederken, geçtiğimiz yıl forma giyen Doğan Ateş, Ercan Yazıcı, Oğuzhan Açıl, Cengiz Ötgün, Atamer Bilgin, Yasin Abdioğlu, Şahin Fıstıkçı ve Efe Niyazi Kurtulmuş ile yeniden anlaşma sağlandı.

Ana iskelet kadroyu koruyan takımımız, yeni sezon öncesinde 11 futbolcu ile daha anlaşarak kadrosunu güçlendirdi. Bu transferler arasında İbrahim Yılmaz, Sezer Yıldırım, Onur Ramazan Toprak, Onur Ural, Onur Başyiğit, Ahmet Nejat Aydın, Ahmet Abdullah Çakmak, Ahmet Kaan Malatyalı, Ali Türkan, Abdurrahman Canlı ve Alim Hârlak yer alıyor.

Yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular, yeni sezona bomba gibi hazırlanmayı hedefliyor. Siyah-beyazlı taraftarlar da takımın ilk müsabakasını büyük bir merakla bekliyor. Bu sezon Aksarayspor’un yaratacağı heyecan, şimdiden tüm şehri sarmış durumda.
68 Aksarayspor, yeni sezona güçlü kadrosu ve yenilenmiş teknik ekibiyle hazırlandığı ikinci etap çalışmalarına başlamış bulunuyor. Taraftarlar, takımın sahadaki performansını heyecanla bekliyor.

Hakan Hidayet Deniz