Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da bazı mahallerde radar hız kontrolü yapılıyor

Aksaray Belediyesi radara karşı

Aksaray Belediyesi radara karşı vatandaşların hız yapmamaları konusunda dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti.

Aksaray Belediye ekipleri tarafından Atatürk Bulvarı, Makas Kent Park ve Kafeler Caddesi bölgelerinde radarlı hız kontrolü yapıldı.

Şehir içinde hız sınırını geçmeden kontrollü ve emniyet kemeri takılması gerektiği tekrar hatırlatıldı. Aksaray’da yaşanan kazaları en aza indirmek ve olası can ve mal kayıplarını önlemek adına Aksaray Belediyesi şehir içinde ki trafik levhaların kontrolleri için bazı mahallelerde radar hız kontrolü yaptı.

Araç sürücülerinin şehir içinde hız sınırlarına uygun şekilde davranılması gerektiğini tekrar hatırlatan Aksaray Belediyesi araç sürerken emniyet kemeri takmanın öneminin altını çizdi. Araç kullanırken telefon kullanmanın sürücüye ve karşıda ki yaya veya başka araca zarar vermeye yol açtığı hatırlatıldı.

Aksaray Belediyesi araç sürücülerinin karışmış olduğu kazalar ı en aza indirmek için Atatürk Bulvarı, Makas Kent Park ve Kafeler Caddesi bölgesinde radar hız kontrol sistemi yaptı.

Vatandaşların şehir içinde araç kullanırken trafik kurallarına daha uygun bir şekilde hareket etmelerine dikkat çekerek Aksaray’da kazaları en aza indirmek adına harekete geçti.

Haber: Fatma Altınok