Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Baharın Coşkusunu Birlikte Kutladık: Belediye Başkanı Bellikli’den Teşekkür!

Aksaray Helvadere Belediye Başkanı Arif Bellikli  bu yıl on yedincisi düzenlenen Helvadere-Hasandağı Şenliklerine yönelik açıklamalarda bulundu.

Aksaray Helvadere Belediye Başkanı

Aksaray Helvadere Belediye Başkanı Arif Bellikli  bu yıl on yedincisi düzenlenen Helvadere-Hasandağı Şenliklerine yönelik açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz hafta sonu yoğun katılım ve coşkuyla kutlanan bahar şenliklerinde Aksaraylı vatandaşlar doyasıya eğlendi. Belediye Başkanı Bellikli katılım gösteren herkese teşekkürlerini iletti.

Helvadere Belediye Başkanı Arif Bellikli yaptığı açıklamasında,  “17. sini Düzenlemiş olduğumuz Helvadere-Hasandağı Şenliklerini siz değerli misafirlerimizin katılımı ile büyük bir coşku ile kutladık. Katılımlarından dolayı Aksaray Valimiz Sayın Mehmet Ali KUMBUZOĞLU ‘na, Sultanhanı İlçe Kaymakamımız Sayın Abdullah Melikoğlu’na ,Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekili Sayın Ramazan Kaşlı ‘ ya, İl Jandarma Komutanımız  Mehmet Ali Bayer’e ,MHP İl Başkanımız, ilçe Başkanımız, siyasi parti temsilcileri ve Daire müdürlerine, İlçe Belediye Başkanları ve Belde Belediye Başkanlarına, Köy Muhtarlarımıza, Sivil toplum kuruluşu Başkanları ve temsilcilerine ,Oda Başkanlarımıza, Belediye Personelime ve Emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadesini kullandı.

Fatma Altınok