Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da badminton heyecanı: 8 ilden 80 sporcu sahada

Aksaray’ın ev sahipliğinde düzenlenen Okul Sporları Küçükler Badminton Grup Müsabakaları, açılış töreniyle başladı. Sekiz ilden yaklaşık 80 sporcu organizasyonda mücadele ediyor.

Aksaray’ın ev sahipliğinde düzenlenen Okul Sporları Küçükler Badminton Grup Müsabakaları,

Açılış töreninde konuşan İl Müdürü Aslan Yıldız, organizasyona katılan tüm sporculara başarı dileklerini iletti. Sporun birleştirici gücüne vurgu yapılan konuşmada, bu tür etkinliklerin gençlerin fiziksel ve sosyal gelişimine önemli katkılar sunduğu ifade edildi.

Sekiz farklı ilden yaklaşık 80 sporcunun katıldığı müsabakalarda, küçükler kategorisinde mücadele eden sporcular hem bireysel hem de takım performanslarıyla öne çıkmak için ter döküyor. Organizasyonun, genç yeteneklerin keşfedilmesi ve badminton branşına olan ilginin artırılması açısından önemli bir fırsat sunduğu belirtiliyor.

Aksaray’da devam eden müsabakalar boyunca sporcuların centilmence rekabet etmesi beklenirken, dereceye giren isimlerin bir üst aşamada mücadele etme hakkı elde edeceği bildirildi. Turnuvanın, hem sporcular hem de izleyiciler açısından heyecan dolu anlara sahne olması bekleniyor.

Ağustos Gerçe

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik
Sıradaki Haber Başkan Dinçer, “19 Mayıs, bağımsızlık ruhunun Anadolu’ya yayıldığı gündür”