Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da aşure programında gönüller buluştu  

Evrensel Hafızlar Derneği tarafından Cemaleddin Aksarayi Hafız İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen aşure programı, birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren anlamlı bir buluşmaya sahne oldu.

Evrensel Hafızlar Derneği tarafından Cemaleddin Aksarayi Hafız İmam Hatip Ortaokulu’nda

Programa; AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, eğitim camiası temsilcileri, dernek yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Muharrem ayının bereketini ve paylaşmanın önemini yansıtan etkinlikte katılımcılara aşure ikramında bulunuldu. Program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başladı. Ardından protokol konuşmalarıyla devam eden etkinlikte, birlik ve beraberlik vurgusu ön plandaydı.

Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk ise program vesilesiyle bir araya gelmenin önemine değinerek, bu tür etkinliklerin gönülleri birleştiren güzel fırsatlar sunduğunu belirtti.

Program sonunda katılımcılar hep birlikte yapılan dualarla bu manevi buluşmayı taçlandırdı. Aşure kazanları, paylaşmanın bereketini ve toplumsal kaynaşmanın sıcaklığını bir kez daha ortaya koydu.

Fatma Altınok