Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da aşure ikramı; Cuma namazı sonrası kepçe kepçe dağıttı!

Aksaray Ticaret Borsası, her yıl düzenlediği aşure programını bu yıl da Cuma namazı çıkışında vatandaşlarla paylaştı.

Aksaray Ticaret Borsası, her yıl düzenlediği aşure programını bu yıl

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, geleneksel hale gelen aşure ikramını bu yıl da Aksaray Ticaret Borsası Külliyesi’nde gerçekleştirdi. Cuma namazının ardından düzenlenen programda, Özkök kepçe kepçe aşure dağıtarak vatandaşlara “Yiyenlere şifa olsun inşallah” dileğinde bulundu.

Programda toplanan kalabalık, aşure ikramının ardından dualar ederek birlik ve beraberlik mesajları verdi. Her yıl tekrarlanan bu gelenek, Aksaray’da sosyal dayanışmanın ve kültürel değerlerin yaşatılmasına katkı sağlıyor.

Aşure programı, hem manevi atmosferiyle hem de halkın katılımıyla Aksaray’da önemli bir gelenek olmaya devam ediyor. Başkan Özkök, bu tür etkinliklerle toplumsal bağların güçlendirilmesinin hedeflendiğini belirtti.

Hakan Hidayet Deniz