Aksaray’da sivil toplum kuruluşları ile meslek örgütleri arasındaki temaslar devam ediyor. Bu kapsamda, Atatürkçü Düşünce Derneği Aksaray Şube Başkanı Sibel Altınpınar ve beraberindeki heyet, Aksaray Barosu’na ziyaret gerçekleştirdi. Baro Başkanı Avukat Erçin Mevlüt Düzgün’ün makamında gerçekleşen kabulde, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaret sırasında Baro Başkan Yardımcısı Avukat Cumali Altınsoy ile Yönetim Kurulu üyesi Avukat Oğuz Yasin Eğritaş da hazır bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, kentteki sosyal ve hukuki konulara dair değerlendirmelerin yapıldığı öğrenildi.

Baro Başkanı Avukat Erçin Mevlüt Düzgün, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Atatürkçü Düşünce Derneği Aksaray Şube Başkanı Sibel Altınpınar ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Düzgün, sivil toplum kuruluşları ile kurulan güçlü iletişimin toplumsal fayda açısından önemli olduğuna dikkat çekti.
Gerçekleşen ziyaretin, kurumlar arası diyalog ve iş birliğini güçlendirmesi beklenirken, Aksaray’da ortak değerler etrafında yürütülen çalışmaların artarak devam etmesi yönünde temenniler dile getirildi.
Ağustos Gerçe

