Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da altyapı çalışmaları ile mahallelerin planlaması bugünden şekilleniyor

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde devam eden altyapı çalışmaları kapsamında Çiftlik Mahallesinde kanalizasyon şebeke hattı çalışması gerçekleştiriliyor.

Aksaray Belediyesi tarafından şehir

Aksaray Belediyesi tarafından il genelinde başlatılan çalışmalar kapsamında şehir içerisinde altyapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Altyapı çalışmaları ile Aksaray’ın geleceğine yatırımlar yapılıyor.

Aksaray’da sağlık ve temiz bir çevre oluşturulması için atılan adımlar çerçevesinde altyapı çalışmaları ile gelecek yıllarda artış göstermesi beklenen nüfus ve yatırımlarla Aksaray’ın büyümesine öncülük ediliyor.

Mahallelerin planlamasının bugünden yapan Aksaray Belediyesi şehrin geleceğini şekillendiriyor. Aksaray’ı daha yaşanabilir bir hale getirmek için yapılan çalışmalarla birlikte geleceğe yapılan yatırımlarla şehrin planlamasına yeni vizyon sunuluyor.

Aksaray Belediyesi tarafından yapılan altyapı çalışmaları ile sağlıklı, temiz ve yaşanabilir bir şehir için mahallelerin planlaması yapılması bakımından büyük önem arz ediyor.

Fatma Altınok