Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da alkollü magandalar yol kesti otobüs durdurdu

Korku dolu anlar an

Korku dolu anlar an ve an yolcular tarafından cep telefonu ile kayıt altına alındı.

Aksaray’da yolcu otobüsü alkollü sürücü tarafından taciz edilerek önü kesilerek durduruldu. Bu anlar otobüsteki yolcular tarafından an ve an cep telefonu kamerası ile kayıt altına alınırken korku dolu anlar yaşandı.

Olay; Aksaray Ankara E-90 karayolu Acıpınar köyü yakınlarında sabah saat:5:00 Aksaray Ankara seferini yapan yolcu otobüsünde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; Aksaray Ankara E-90 karayolu Acıpınar köyü yakınlarında sabah saat:5:00 Aksaray Ankara seferini yapan yolcu otobüsü Ankara istikametine doğru seyir halinde iken sabah saat 06;00 sularında Aksaray firması otobüs seyir halinde iken alkollü sürücü tarafından önce taciz edildi sonra önü kesilerek durduruldu.
Aksaray firmasına ait 68 ABY 300 plakalı otobüs sürücüsü Ayhan K.(58) Aksaray Ankara seferini yapmak için sabah saat 5:00 sularında Aksaray terminalinden çıktı. E-90 kara yolundan Ankara istikametine doğru seyir halinde iken 68 ACK 225 plakalı otomobil sürücüsü Ali A.(27) henüz nedeni bilinmeyen bir nedenden dolayı otobüsü takip etmeye başladı. Zaman zaman otobüsün önüne geçerek sıkıştırıldı. Sözlü taciz ederek önünü keserek otobüsü durdurulmak istendi. Otobüste bulunan yolcular korkudan ne yapacağını bilemezken şoförü silahlı olabilecekleri konusunda uyararak durmaması yönde ikaz ederken yolcular durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi.
Olayın Jandarma ekibine bildirilmesi üzerine Acıpınar köyü yakınlarında otomobil aniden otobüs önünde firen yaptı yolcu otobüsü magandaların aracına çarparak durdu. Bu anlar yolcular tarafından an ve an cep telefonu kamerası ile kayıt altına alındı. Otobüs şoförü ve yolcular magandalar ile ağız kavgası yaparak tartıştı. Tartışma sonucunda otobüsün camını kıran magandalar kendilerini asker olduklarını yakın zamanda askere gideceklerini ifade ederken şoför, mavin ve magandalar arasında sözlü kavga başladı. Bu anlar an ve an cep telefonu kamerası ile kayıt altına alındı.
Olay yerine Jandarma ekiplerinin gelmesi ile magandalar gözaltına alınarak Jandarma Komutanlığına götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haber: Ağustos Gerçe