Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da AK Partiden şok istifa kararı; O yönetici istifa etti!

Aksaray’da uzun yıllardır AK

Aksaray’da uzun yıllardır AK Parti çatısı altında görev yapan Ali Rıza Kaya, partisinden Belediye Meclis Üyesi olmak için istifa ettiğini açıkladı. Kendi sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımda Kaya, “Beraber çalıştığımız ve desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen değerli parti büyüklerime ve partimizin her kademesindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

Kaya, açıklamasında aynı zamanda partisine olan bağlılığını vurgulayarak, “Partimizin bir ferdi olarak nerede görev verilirse ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. İstifa açıklamasında Rabb’den hayırlı olanı dileyen Kaya, destek ve duaların kendileri için önemli olduğunu belirtti.

Ali Rıza Kaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; Belediye Meclis üyesi A.Adayı olduğumdan dolayı Merkez ilçe Yönetiminden istifa etmiş bulunuyorum.
Beraber çalıştığımız ve desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen ve hep çözüm odaklı çalıştığımız Kıymetli İl Başkanımız Hamza Aktürk, Başkanıma,Kıymetli Milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy,Vekilime Merkez İlçe Başkanımız Muammer Gür Başkanıma,Kadın Kolları Başkanımız Ferhan Polat, Başkanıma,Gençlik Kolları Başkanımız Şükrü Öztürk, Başkanıma,Beraber görev yaptığımız partimizin her kademesindeki Kıymetli Yönetim kurulu üyesi abilerime,Arkadaşlarıma ve partimiz çalışanlarına,emektarlarına,herkese, takipçilerimize en kalbi duygularımla teşekkürlerimi sunuyorum.

Partimizin bir eri bir neferi olarak nerede görev verilirse İlk günki aşkla çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim hakkımızda her şeyin hayırlısını versin inşallah, destek ve duâlarda olmak dileğiyle dedi.

Ali Rıza Kaya’nın istifasıyla ilgili AK Parti yetkilileri henüz bir açıklama yapmazken, Kaya’nın bundan sonraki siyasi kariyeri merak konusu olmaya devam ediyor. Haber; Fatma Altınok