Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetimi İstifa Etti!

Aksaray İli Ortaköy İlçe

Aksaray İli Ortaköy İlçe Başkanı Aşır Çetin, halkla istişare yoksunluğunu gerekçe göstererek istifa etti.

Halkla istişarelerin azaldığını iddia ederek görevlerinden istifa eden AK Parti Ortaköy Gençlik Kolları Başkanı Aşır Çetin ve yönetimi, partideki değişen dinamiklere dikkat çekti.

AK Parti Ortaköy Gençlik Kolları Başkanı Aşır Çetin ve yönetimi, bugün itibariyle görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu. Çetin, yaptığı açıklamada;İstifasını Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyüp Kadir İnan’a, yönetim kurulu üyelerine, ailesine ve sevdiklerine teşekkür ederek açıkladı. İstifasının nedeni olarak, halkla istişarelerin bitmiş olması ve kişisel/bölgecilik istişarelerinin yapıldığı bir ortamda görev yapmanın mümkün olmadığını belirtti.

Çetin’in istifasıyla ilgili olarak parti içinden henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak, istifanın parti içindeki bazı değişen dinamiklerle bağlantılı olduğu değerlendiriliyor. İstifa kararı, parti içindeki bazı eleştirilere de neden oldu. Bu gelişmeler, AK Parti Ortaköy Gençlik Kolları’nda yeni bir dönemin başlayabileceğine işaret ettiği söylendi.

Haber: Fatma Altınok